voor beter muziekonderwijs

Wie zijn wij

Onze trainers

Eigenwijs Trainingen werkt met een vast team van trainers, verspreid over heel Nederland. Alle trainers zijn conservatorium geschoold en/of in bezit van onderwijsbevoegdheid. Onze trainers hebben ieder hun eigen expertise zodat we scholen op alle gebieden binnen het muziekvak kunnen begeleiden.

Eigenwijs Trainingen is een stichting met een bestuur dat bestaat uit de volgende leden:

Mike Pruijn – voorzitter

Mike Pruijn is afgestudeerd zanger en zangdocent. Zijn passie is muziek en theater wat hij probeert door te geven in zijn lessen. De afgelopen jaren heeft hij ervaring opgedaan in het particulier onderwijs (Popschool Twenterand, Muziekcentrum de Kinkel, en zijn eigen zangpraktijk in Zwolle) en in het (primair) onderwijs (Méér Muziek In De Klas, De Kunstbeweging, Stichting Eigenwijs Trainingen).

Voor meer informatie zie www.mikepruijn.nl

Annelore Horn – secretaris

Annelore Horn is gecertificeerd zangeres en zangdocente. Ze brengt graag haar passie voor muziek in het algemeen en zingen in het bijzonder over in haar lessen. De afgelopen jaren heeft ze ruime ervaring opgedaan in het particulier onderwijs bjj de organisaties als het Cultuurplein Noord-Veluwe, SMOW, Link! en haar eigen praktijk. Ook in het (basis) onderwijs (De Kunstbeweging, Cultuurplein Noord-Veluwe en Stichting Eigenwijs Trainingen).

Voor meer informatie zie www.annelorehorn.com

Jan Gaasenbeek – penningmeester

Jan Gaasenbeek studeerde Theaterwetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam. Sinds 2010 werkt hij als fondsenwerver en zakelijk leider voor diverse gezelschappen en organisaties in de cultuurwereld. Namens Eigenwijs Trainingen adviseert Jan basisscholen over de diverse beschikbare subsidieregelingen, zoals de Impuls Muziekonderwijs, de Professionalisering Muziekonderwijs en de CMK-gelden.