voor beter muziekonderwijs

Oriëntatie

Prijs: € 395

Tijdens de oriëntatietraining wordt in 2 uur op een hoog tempo verteld én beleefd wat er allemaal mogelijk is op het gebied van muziekonderwijs. De methode Eigenwijs Digitaal speelt daarin een belangrijke rol. De docenten krijgen uitleg, gaan zelf uitproberen en zijn actief bezig met het eigen maken van de methode. Hiernaast worden toegankelijke muzikale tips gegeven om de docenten meer zelfvertrouwen te geven tijdens het leiden van de muziekles. Onderwerpen als het aanleren van een lied, leiding geven aan de klas tijdens het zingen en controleren van de kwaliteit van de zang komen aan bod.

Deze training wordt op school gegeven aan het hele team.

Tijdens deze training komen de volgende onderwerpen aan bod;

  • Grondige rondleiding door de methode Eigenwijs Digitaal
  • Motivering: Waarom is muziekles belangrijk?
  • Basisvaardigheden voor het geven van een muziekles

 

 

Wegwijs in Eigenwijs

Zoek je een training waarin de muziekkennis en -vaardigheden van het docententeam wordt opgefrist? Kies dan voor de 1-uur durende oriëntatietraining! Deze training wordt bij u op school gegeven aan het hele team. De training bestaat uit twee onderdelen;
  • Goede uitleg over de methode Eigenwijs Digitaal
  • Basisvaardigheden om te werken met Eigenwijs Digitaal
In de training Wegwijs in Eigenwijs wordt in 1 uur op een hoog tempo verteld én beleefd wat er allemaal kan en mogelijk is met de methode Eigenwijs. De docenten krijgen uitleg, gaan zelf uitproberen en zijn actief bezig met het eigen maken van de methode. Hiernaast worden toegankelijke muzikale tips gegeven om de docenten meer zelfvertrouwen te geven tijdens het leiden van de muziekles.